The RECRUITS

Coaching en training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijke rolverdeling in samenwerking en communicatie

Bij The Recruits bieden we 2 pakketten aan om van een leuk team uitje ook een betekenisvolle leerervaring te maken. Beide pakketten zijn ontwikkeld door een team van professionals die hun strepen hebben verdiend in verscheidende disciplines. Te noemen: trainers, coaches, gamedesigners, trainingsacteurs, onderwijskundigen en methodeschrijvers. De speciaal ontwikkelde DISC persoonlijkheidstest die we gebruiken bij de training is doorontwikkeld en herschreven voor The Recruits met een unieke kijk op primair gedrag gelinkt aan situaties die ontstaan onder (werk)druk. Door inzicht te krijgen in dit gedrag snap jullie jezelf en elkaar beter.

COACHING

  • 4 – 8 deelnemers
  • 2  ½ uur
  • Vanaf € 65,- pp.

Bij het Recruits coaching-pakket geven onze coaches tips en tricks om gericht de missies in de spellen te behalen en samenwerking te verbeteren. We schetsen vooraf een aantal beproefde taakverdelingen en helpen keuzes te maken, zodat de groep met een gericht plan van aanpak de games gaat starten.

De coaches zullen na het spelen van de spellen een reflectief gesprek houden met de teams om te achterhalen wat de winst is geweest.

We bieden deze coaching aan voor onze beleving The Recruits voor 4-6 deelnemers of voor Track & Trace voor 4 – 8 deelnemers.

Neem voor informatie of boekingen contact op via de mail of bel 06-21404081.

 

TRAINING
“Natuurlijke rolverdeling in samenwerken”

  • 4 – 16 deelnemers
  • 4 uur
  • Vanaf € 185,- pp

Wanneer je in een team samenwerkt ontkom je niet aan rolverdelingen. Soms ontstaan ze vanzelf, maar veelal worden rollen toebedeeld d.m.v. een hiërarchie die bepaalde functies in teams met zich mee brengen.

De rol die men momenteel in een team vervult hoeft niet altijd de rol te zijn die het beste bij je past. Weten welke rol jou natuurlijk het meeste ligt en welke rollen zich er van nature in je team bevinden kan inzicht geven in de voordelen en bijbehorende valkuilen.

Elk type profiel heeft een eigen communicatie wijze en hier zit dan ook vaak hetgeen waar de wrijvingen en problemen in ontstaan.

Om de eigen natuurlijke rol te meten zullen alle deelnemers aan aantal dagen voorafgaand aan de training online een speciaal ontwikkelde DISC vragenlijst invullen. De resultaten hiervan worden op de training besproken.

Gedurende ons programma van ruim 4 uur zullen de deelnemers in roulerende groepen aan het werk gaan. Zo krijgt men een stuk theorie over de 5 natuurlijke rollen en de verhoudingen onderling in het samenwerken en communiceren, aangevuld met theorie over groepsprocessen en eigenaarschap.

Binnen onze escaperoom “The Recruits” en onze outdoor ervaring Operation: Track & Trace gaan de teams problemen tackelen door te communiceren en samenwerken. Op basis van de profielschetsen verkrijgen jullie het nodige inzicht in de aanwezige rollen, maar ook aan de eventueel ontbrekende rollen. Hoe heeft dit zijn weerslag op de groepscohesie en welke tweaks kunnen de teams toepassen voor effectiviteitvergroting?

Na deze training kunnen jullie met nieuwe inzichten de effectiviteit van jullie handelen op de eigen werkvloer aanscherpen.
Ons trainingsprogramma is al te boeken vanaf € 185 per persoon, inclusief DISC afname.

 

CONTACT

info@therecruits.nl

06-21404081

Watermolenlaan 4

3447GT Woerden

ONZE LOCATIE

We zitten in Woerden, vlakbij Utrecht. Station Woerden is slechts 5 minuten lopen. Gratis parkeren op ons eigen terrein.

OPENINGSTIJDEN

MA t/m ZO: 10:00-23:00