operation

Evasion

real life night game

Meedoen vanaf 3 tot 60 spelers.

180 min ervaring

 Reeuwijk (Zuid-Holland)

 

EVASION

Blijf ongezien

“Infiltreer in het duister vijandelijk terrein en behaal je objectives zonder gepakt te worden.”

In het kort
De Dutch Secret Agency heeft een elite team genaamd “The Evaders”. Dit team is gespecialiseerd in het ongezien infiltreren van vijandelijk terrein. Het team staat onder leiding van Marshall Jones, die behoorlijk aanzien geniet van zijn team. Commanding Officer vd Velde organiseert een recruitment missie omdat hij van mening is dat deze eenheid wel wat vers bloed kan gebruiken. Meerdere teams strijden om deze eer. Maar of Marshall Jones daar nu wel op zit te wachten…

Wat kun je verwachten?
Evasion is een drie uur durende game die in het donker in een natuurgebied in Reeuwijk (Zuid-Holland) wordt gespeeld met meerdere teams tegelijk. Verspreid in een variërend terrein van een aantal vierkante kilometer liggen afgesloten kisten verstopt. Via coördinaten krijgen de teams verschillende locaties door. Eenmaal bij een kist is er een puzzel op te lossen om hem te openen. In de kist liggen glowsticks in de respectievelijke kleuren van de teams. Na het activeren van de gevonden glowstick wordt deze bevestigd aan een door ons verstrekte rugzak. Hierdoor vallen de teams steeds meer op in het donker. Vervolgens wordt er weer een nieuwe coördinaat gedeeld. Het team met de meeste glowsticks aan het einde zal gerekruteerd worden.

Maar pas op: het terrein wordt streng bewaakt door de HUNTERS. Dit zijn de huidige teamleden van het “Evaders” team van Marshall Jones en zij zijn erop gebrand om jullie te laten falen. Gewapend met zaklampen en onderling portofoonverkeer zullen zij samenwerken om jullie proberen te ontdekken en te arresteren. Bij een arrestatie levert het team een glowstick in als penalty. Het is dus aan jullie hoe goed jullie sluipen, kruipen, rennen, verstoppen en observeren. Infiltreer dus tactisch! Tevens zijn er nog wat bonus spelelementen, maar die houden we nog even geheim voor jullie…

 Hebben jullie het uitlegfilmpje bovenaan deze pagina al gezien?

 Sterke punten:

  • 3 uur durende ervaring
  • Acteurs en roleplayers
  • Grote mate van spelersvrijheid
  • Een actieve ervaring in een variërende omgeving
  • Zeer geschikt als teambuilding

 

 

Voor hoeveel man is het en hoe werkt het boeken?
Evasion wordt gespeeld met 4 tot 6 teams. Een team kan bestaan uit 3 tot max 5 spelers.  Er kunnen meerdere teams worden geboekt door een groep, dus ben je met bijvoorbeeld 7 man, neem je 2 teams af. Maar het is dus ook mogelijk om met slechts 3 man of zelfs met 30 man te komen spelen.  

De kosten voor een team zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en op een later moment te voldoen.

We werken met een systeem van vooraf inschrijven. Zo nemen jullie een optie op jullie spots.  Zodra een game minimaal 4 teams heeft kan hij doorgaan en is de inschrijving definitief. Er zal dan contact worden opgenomen met de hoofdboeker(s) om de nodige informatie te delen. Mocht een spel niet vol raken, dan zal deze helaas niet doorgaan. We hanteren hierbij een deadline van 1 week voorafgaand aan de definitieve datum.

Je kunt je voor 1 specifieke game inschrijven, maar je vergroot je kansen door meerdere data en tijden als optie door te geven. Zo kunnen wij sneller flexibele groepen koppelen en is de kans op doorgang vele malen groter! Klik op de rode knop op deze pagina om onze data te bekijken.

Grote groep of bedrijf en wil je een privé game?
Het is mogelijk om als grote groep of bedrijf (max 60 man) een hele game af te kopen. Dit kan op de reguliere data maar er zijn ook mogelijkheden om een privé game op eigen dag en tijdstip te laten organiseren! Stuur gerust een mail of bel om de opties te bespreken.

Het weer
Bij alle buitenactiviteiten is het weer een lastige factor zo ook bij Evasion. Kou of wind is met juiste kleding vaak geen probleem. Regen en onweer zijn echter lastiger. Een beetje spetteren is nog te overzien, maar een drijfnat speelveld is niet wenselijk.  Afhankelijk van de voorspellingen kan een geboekte game toch worden geannuleerd door ons. In aanloop naar de game zal hierover indien nodig worden gecommuniceerd. In geval van annulering vanuit onze kant word de game op een nader te bepalen datum in onderling overleg ingehaald of zal er restitutie van deelname geld plaatsvinden. Uiteraard hopen wij natuurlijk dat de weergoden ons gunstig zullen zijn gestemd!

Fysieke eisen
Om mee te doen hoef je geen topconditie te hebben, maar het helpt wel. Je zult flinke stukken te voet afleggen. Afhankelijk van je eigen speelstijl zul je ook moeten kunnen bukken, liggen, kruipen, of rennen. Omdat we in de natuur spelen mag duidelijk zijn dat deze game niet rolstoel toegankelijk is. Stevige schoenen zijn aan te raden.
Twijfels? Bel gerust voor overleg.

 

 

Data 1e helft 2024   

 Evasion hosten we slechts beperkt. Mis deze kans dus niet. 

Reeuwijkse Hout  

21:30 – 00:30

8, 9, 14,15 en 16 juni 

 Of geef je op voor de datumplanner zodat met andere teams een geschikt moment kan worden geprikt. 

Vanaf 20 man is een prive game op eigen datum mogelijk. 

Prijzen voor deze 3 uur durende nachtgame

Per team van 3 personen:   € 169,- 

Per team van 4 personen:   € 200,-  

Per team van 5 personen:   € 225,-

 

Mail of bel voor extra info. Een optie plaatsen kan door op boeken te klikken.

 

CONTACT

info@therecruits.nl

06-21404081

Watermolenlaan 4

3447GT Woerden

ONZE LOCATIE

We zitten in Woerden, vlakbij Utrecht. Station Woerden is slechts 5 minuten lopen. Gratis parkeren op ons eigen terrein.

OPENINGSTIJDEN

MA t/m ZO: 10:00-23:00