Veelgestelde vragen

Waarom zouden we The Recruits zeker een keer gespeeld moeten hebben?

We hebben een paar troeven waar we trots op zijn:

  • Een sterke immersieve verhaallijn.
  • Een ervaring op maat: je kiest per individu een aanpak waar je je comfortabel bij voelt.
  • Langere duur dan een reguliere escaperoom, dus zeker waar voor je geld.
  • Toegankelijk voor een breed publiek.

Maar lees vooral onze reviews op internet!

Is er een minimumleeftijd?

Ja, we hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar voor The Recruits.

Let wel op: Als je The Recruits wilt combineren met de H.E.L. Shooter, dan wijzen we je erop dat daarvoor de minimumleeftijd 18 jaar is.

Hoe zit dat nu met het kiezen van die 2 rollen?

De keuze maak je voor jezelf en dit doe je na de briefing. Zo weet je wat elke keuze betekent.  Iedereen in jouw team kan zijn eigen aanpak kiezen. Wel is het zo dat er van elke rol, minimaal 1 in jouw team aanwezig moet zijn.

Denk je dat je een ontmoeting met acteurs heel lastig gaat vinden? Dan kies je voor “Burglar”.
Zie jij een rollenspel interactie als een leuke uitdaging? Ga dan voor de rol van “Manipulator”.

 

Hanteren jullie algemene voorwaarden?

Ja, deze zijn hier te vinden.

Met hoeveel personen kun je The Recruits spelen?

Wil je de optimale beleving, stel dan een team samen dat niet groter is dan 4 à 5 mensen! 

Tip: Ben je met een groep van 7? Overweeg dan 1 tot 3 extra personen uit te nodigen en twee runs achter elkaar te boeken. In onze horeca kan de wachtende groep goed vertoeven en de gesprekken naderhand zijn extra leuk!

Klopt het dat er geacteerd wordt in deze beleving?

Ja, de immersie wordt door acteerwerk naar een hoger niveau gebracht. Maar wees gerust, we doen dit niet voor de spanning of met de bedoeling om jullie bang te maken; we zijn geen horror ervaring!

Hoe eng is de beleving?

The Recruits is geen enge ervaring. We maken geen gebruik van scare-acting of heftige schrikeffecten. Zoals je kunt verwachten bij een “geheime missie” zal er wel wat spanning worden ervaren. We schatten dit in op 2 vd 5 sterren qua engheid.

Is de beleving rolstoel toegankelijk?

Nee, helaas is het niet mogelijk deze escape room te spelen in een rolstoel.

Is er parkeergelegenheid?

Ja, op ons eigen terrein direct naast het pand is gratis parkeergelegenheid.

Wat is jullie snelste tijd?

Die is er niet. De beleving duurt gegarandeerd 80 minuten. Het is bij ons dus onmogelijk om met 35 minuten weer buiten te staan en klaar te zijn. Maar geloof ons, voor je gevoel is die tijd zo voorbij gevlogen!

Hoe hoog is de slagingskans?

Succes behalen in de missie en/of aangenomen worden als geheim agent na deze test zijn twee verschillende dingen. Je kunt in de missie zelf falen, maar toch genoeg skills hebben laten zien om aangenomen te worden, of andersom. Overtuig ons maar dat jullie de elite zijn waar we in de Dutch Secret Agency naar op zoek zijn!

Is de beleving geschikt als teamuitje?

Jazeker, afhankelijk van hoeveel mensen er zijn, kunnen we combinatiedeals maken met H.E.L. Shooter,  of bijvoorbeeld een aanvullende BBQ of Buffet regelen. Mail of bel en we maken een programma op maat!

Zijn er fysieke eisen voor de beleving?

Er is een fase in de game waarin je fysiek bezig bent, we rekruteren immers geheime agenten in onze test. Mocht iemand uit de groep bijvoorbeeld hoogzwanger zijn of in het bezit van een lichaam wat zeer bovengemiddeld ruimte inneemt dan kan de persoon op eigen aangeven ter plekke beoordelen om dit stukje over te slaan. Twijfel je van te voren? Bel of mail dan even.

Kun je eten of drinken op de locatie?

Jazeker, koffie, thee, fris, wijn, bier, bittergarnituur etc. is volop aanwezig. Wil je na de beleving eten? We kunnen een barbecue of buffet op maat regelen, dit kan echter alleen indien dit vooraf is overlegd. Bel of mail voor de mogelijkheden!

Kun je tijdens de beleving ook naar het toilet?

Als het onmogelijk is om toiletgebruik uit te stellen tot na de ervaring, kan de host ervoor zorgen dat toiletgebruik tussendoor mogelijk is. Er is echter gelegenheid om naar het toilet te gaan voor de ervaring begint. Tussendoor is echt een uitzondering. Zorg daarom dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Staat je vraag er niet tussen?

Geen probleem, bel of mail ons gerust met jouw vraag!