The recruits

Jonge rekruten

Escaperoom voor gezinnen en kinderen

Geschikt voor  2 tot 6 spelers.

75 minuten ervaring

JONGE REKRUTEN

Kinderfeestje advies

“Een spionnen avontuur voor jong en oud!”

 

In het kort:

Jonge Rekruten is onze escape room die geschikt is voor jongere spelers en daarom een aanrader voor kinderfeestjes of als gezinsuitje. Al vanaf 8 jaar kunnen kinderen mee doen, maar ook voor 15-jarigen en ouders is het nog een boeiende ervaring. Hij is te spelen in groepen van 2 t/m 6 spelers. (Is je groep groter? Lees dan vooral iets verder door.) In deze jeugd/kinderversie doen er geen acteurs mee in de kamer en we houden rekening met de spanningsboog van de jongere spelers. In zo’n 75 minuten beleven jullie een uniek spionnen avontuur!

Wat kun je verwachten?

Bij binnenkomst worden jullie welkom geheten door C.O. vd Velde. Na een toiletbezoek volgt er een uitleg en wordt het verhaal duidelijk: jullie gaan inbreken bij een bedrijf om hun uitvinding “De schone brandstof” te stelen en zo het milieu te helpen. De uitvinders willen namelijk liever geld blijven verdienen met het verkopen van hun eigen diesel en benzine. Tijdens het inbreken los je puzzels/problemen op en doe je dingen die een spion uit de film ook zou doen. Jullie krijgen hulp van “Zero”, zodat elk probleem door jullie kan worden opgelost. Succes verzekerd dus!

Kinderfeestje met meer dan 6 kinderen?

Wij adviseren dan te bellen voor een duo-run. De hele groep krijgt de uitleg, waarna de helft de escape room gaat doen. De andere helft kan in onze horeca aan een grote tafel zich vermaken met bijvoorbeeld bordspellen. Na 50/60 minuten komen alle kids bij elkaar en word de escape room klaar gezet voor de 2e groep die daarna kan draaien. Sommige ouders kiezen ervoor om in dat moment even een patatje te eten met z’n allen. Wanneer de 2e groep klaar is kan het feestje worden afgerond. De kids zijn dan 2,5 uur onder de pannen. Uiteraard kunnen wij tussendoor voorzien van limonade en chips en is er koffie of thee voor de ouders. Deze duo-run is enkel telefonisch of via de mail te boeken en is bedoeld voor 8 tot 12 spelers. De kosten  bedragen € 240.-

 

Prijslijst

 

Gezinnnen met kids 8 – 15 jaar | Kinderfeestjes advies 10 – 15 jaar

 

2 personen:      € 100,- 

3 personen:      € 119,- 

4 personen:      € 129,- 

5 personen:      € 139,- 

6 personen:      € 149,- 

Vragen of een duo-run boeken? 

Bel 0621404081 of mail naar info@therecruits.nl

 

CONTACT

info@therecruits.nl

06-21404081

Watermolenlaan 4

3447GT Woerden

ONZE LOCATIE

We zitten in Woerden, vlakbij Utrecht. Station Woerden is slechts 5 minuten lopen. Gratis parkeren op ons eigen terrein.

OPENINGSTIJDEN

MA t/m ZO: 10:00-23:00