Operation

Track & Trace

Outdoor spionage spel

Geschikt voor  6 tot 10 spelers.

105 minuten ervaring

OPERATION TRACK & TRACE

Team vs Team

 

In bet kort:

Operation: Track & Trace is een outdoor spionage spel voor groepen van 6 t/m 12 personen, waarbij jullie in de Woerdense binnenstad een acteur achtervolgen en pakketjes die hij achter laat verzamelen. Het spel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Bij een volle bezetting zijn de prijzen € 25,- per persoon en ben je 105 minuten met de beleving bezig.

Wat kun je verwachten?

Wij raden aan om van tevoren de groep te verdelen in 2 teams. Oud tegen jong, mannen tegen de vrouwen… bedenk zelf een geschikte verdeling. Bij aankomst worden jullie door Commanding Officer vd Velde welkom geheten bij de Dutch Secret Agency. Na een toiletbezoek volgt in een speciale briefingsruimte de uitleg en worden er tips gegeven over verschillende aanpakken en taken in je team.  Dit zijn onder andere: De acteur of tegenstanders onopgemerkt achtervolgen, pakketten verzamelen met een rugzak, communicatie tussen je eigen team houden via portofoons, status-updates naar headquarters sturen via Whatsapp en assistentie van headquarters via Whatsapp ontvangen.

Maar vergis je niet, het is een strijd met maar 1 team als winnaar. Zo kun je door de acteur op de foto gezet worden tijdens je achtervolging, wat je een pakketje per goede foto kost op het einde. De pakketjes, die aan de rugzakken vast zitten, mogen jullie ook van het andere team proberen te stelen. Tot slot mogen de teams ook elkaar op de foto proberen te zetten. Alle gemaakte foto’s worden na de missie in de briefingruimte bekeken, dus pas helemaal op het einde weten we welk team de hoogste score heft en mag komen werken als spion voor Nederland!

Wat zijn de sterke punten van het spel?

* Innemende interactie met acteurs.

* Hoge mate van keuzevrijheid in eigen spelaanpak.

* Succesbelevingen.

* Gegarandeerd veel leuke gespreksstof achteraf.

“Spionage is teamwork, creativiteit en vindingrijkheid… maar vooral gewoon erg leuk.”

A. Hamoen

Prijslijst

12+ onder begeleiding  | 16+ Solo

6 personen:      € 200,-

7 personen:      € 219,-

8 personen:      € 239,-

9 personen:      € 249,-

10 personen:    € 259,-

11 personen     € 269,-

12 Personen    € 279,-

 

Vragen?

Bel 0621404081 of mail naar info@therecruits.nl

CONTACT

info@therecruits.nl

06-21404081

Watermolenlaan 4

3447GT Woerden

ONZE LOCATIE

We zitten in Woerden, vlakbij Utrecht. Station Woerden is slechts 5 minuten lopen. Gratis parkeren op ons eigen terrein.

OPENINGSTIJDEN

MA t/m ZO: 10:00-23:00